Cărți de citit noi de Crăciun publicate în România

Cărți de citit noi de Crăciun publicate în România

Crăciunul este tot mai aproape, iar zilele libere și serile liniștite atrag cititorii către poveștile cu tematică de sărbători. În fiecare an, autorii din România aduc povești noi care să captiveze publicul și să îl introducă în atmosfera de sărbătoare. Mai jos, sunt prezentate o parte dintre aceste creații literare pe care le poți la gura sobei, în fața șemineului, în canapeaua preferată, în fața bradului sau în orice loc în care liniștea și spiritul festiv al Crăciunului este prezent.

Magia sărbătorilor de iarnă – Antologie Royal Ink Books

Pentru pasionații de lectură, Royal Ink Books vine cu o nouă antologie cu tematică de sărbători, aceasta fiind cea de a treia aparținând autorilor acestei edituri. Pentru cei care vor să se delecteze cu lecturi erotic romance, cei mai cunoscuți autori de la Royal Ink s-au întrecut pe sine și anul acesta, venind cu un set de povești nou-nouțe.

Crăciun Fericit, Roma! – de Leila Sandra M.

În ajunul Crăciunului, Roma Hart visează să fie cerută în căsătorie, însă un apel telefonic îi va da viața peste cap în cel mai neașteptat mod. O aventură mai puțin dorită, mafia siciliană, un brad criminal și o poveste de iubire complicate construiesc rețeta perfectă pentru dezastru, dar și pentru o carte care te va ține cu sufletul la gură filă după filă.

Vreau Crăciunul înapoi – de L.M. Aria

Crăciunul este acea perioadă magică a anului, când totul vorbește despre bunătate și căldură, însă nu toți iubim la fel această sărbătoare. Protagonista acestei cărți urăște Crăciunul, iar atunci când iubitul său încearcă să schimbe amintirile neplăcute cu unele fericite, ea fuge cât mai departe, descoperind o lume feerică dintr-un sat de poveste.

Aventură de Crăciun – de Flavia Bădic

Aventură de Crăciun – de Flavia Bădic

Sursa foto

Crăciunul este magic pentru Natalia, o cofetăreasă ce își dorește din suflet să poată face fapte bune în fiecare an de sărbători, Ceea ce descoperă însă despre prietenul său Sebastian schimbă cu totul lucrurile dintre ei, ducând la o poveste care te va amuza și te va introduce în spiritul sărbătorilor cât ai clipi.

Căsătoriți de Crăciun – de Mara Eremia

Căsătoriți de Crăciun este povestea în care se întâlnesc o guvernantă, un copil drăgălaș, un tată misterios și o soacră curioasă. Antonio Sante este puștiul care va da peste cap viețile tuturor, fiind și personajul pe care îl vei iubi încă de la primul contact. Un copil care își dorește o mamă, construiește o poveste emoționantă și amuzantă în același timp, pe care o vei savura de Crăciun.

De ce s-a anulat Crăciunul? – de Ioana Amalia Dragomir

O poveste de Crăciun plină de surprize se desfășoară pe străzile înguste din Sighișoara. Dramele ascunse de personaje, șocul produs de un accident tragic, un copil drăgălaș și un tată care încearcă să se descurce singur, duc inevitabil la mai multe aventuri amuzante, dar și la un final neașteptat. Vei citi o poveste de Crăciun specială, cu o tematică profundă, în care turnul cu ceas din Sighișoara leagă toate întâmplările într-o poveste specială, cu parfum de sărbătoare.

Un Crăciun pentru noi doi – de Simona Tănăsescu

Un Crăciun pentru noi doi – de Simona Tănăsescu

Sursa foto

Un Crăciun pentru noi doi  spune o poveste despre dragostea care se arată în toate formele sale, fiind riscantă, încurcată, antrenantă și compromițătoare, însă prinsă într-un joc al hazardului. Noah Thomson ste un creator de jocuri care și-a dedicat toată viața pentru a avea grijă de fratel său Josh, care este mai mic cu zece ani decât el. Marcat de o copilărie tragică, s e vor îndrăgosti amândoi de aceeași persoană, ceea ce va duce la și mai mult suspans în poveste.

Ultimul Crăciun – de Leila Sandra M.

Ultimul Crăciun ne-o prezintă pe Poema Hawkins care trebuie să se mute din orașul în care a crescut, pentru a fugi de trecut. Părinții nu sunt de acord cu ea, mai ales că mutarea implică și o despărțire. Prietenii uită de ea, iar șeful o amenință cu concedierea din cauza nenumăratelor întârzieri, iar ea trebuie să ia o decizie. Va fi acesta ultimul Crăciun petrecut cu Ben? Sau nu?

Întâlnire de gradul zero – de Alina N.

Goana după cadouri se dovedește foarte periculoasă și se poate întâmpla orice, de la micile accidente prin magazine până la întâlnirea cu… Moș Crăciun. Protagonistul este o femeie care trece prin situații neplăcute, însă viața ei se schimbă atunci când un bărbat misterios face tot posibilul să îi iasă în cale. Cele mai frumoase relații apar de nicăieri, iar magia sărbătorilor face totul și mai frumos.

Acestea sunt doar o parte din cărțile de Crăciun pe care le poți citi de sărbători și care merită toată atenția. Profită de vacanță cu cărțile potrivite și bucură-te de momente speciale alături de personaje interesante, care te vor aduce mai aproape de spiritul Crăciunului și de magia sărbătorilor.

Articole Recente

Articole Asemanatoare